Нов руски сериал се завърта на VOYO – платената онлайн платформа на bTV

...
Нов руски сериал се завърта на VOYO – платената онлайн платформа на bTV
Коментари Харесай

Интриги и предателство в руската поредица „Изневяра”

Нов съветски сериал се завърта на VOYO – платената онлайн платформа на bTV Media Group за извънредно видео наличие. Заглавието на новата поредност е „ Изневяра ”, като първата серия към този момент е налична за клиентите на уеб страницата. Драматично-комедийната лента съдържа 16 епизода, снимани през 2015 г. Даша е женена за олигарх и в никакъв случай през живота си не е работила. Всеки би й завидял, само че истината е, че тя си умира от досада и по тази причина желае от приятелката си от детинство Ася, имаща брачен партньор и трима любовници, да я научи да живее същия „ елементарен и пълностоен ” (както ѝ наподобява на пръв поглед) живот.

Ася в никакъв случай не се е отличавала с непристойно държание, само че все пак тя има брачен партньор и цели трима любовници. Мъжът й работи в болница и претърпява рецесия на междинната възраст. Той непрекъснато се оплаква на сътрудниците си от редкия секс с жена си и търси повода за това. Междувременно Ася се забавлява с сътрудника си, с служител на реда и с богаташки наследник. Самата тя не знае какво желае, просто търси естетика, а изневярата въобще не я тормози. До какво ще доведат игрите и желанията на двете дами? Предстои да разберем.

В основните функции феновете ще видят Елена Лядова, Глафира Тарханова, Кирил Кяро, Евгений Стичкин и други Очаква се „ Изневяра ” да се завърти и на телевизионния екран през 2019 година За ролята си на Ася, актрисата Елена Лядова през 2016 година получава премия „ ТЕФИ ” за най-хубава женска роля.

Елена Лядова е родена на 25 декември 1980 година в Моршанск, Русия. Днес тя е считана за една от най-хубавите актриси в съветското кино, само че самата тя си остава скромна и постоянно по време на изявленията упорства да се обръщат към нея просто с Лена. Участва в едни от най-успешните филми в новото съветско кино, а геният й не остава неусетен от критиците. Лена има голям брой влиятелни награди, в това число три награди „ Ника ” и същия брой награди „ Златен орел ”.

Бащата на Лядова е боен разследващ инженер, а майка й е приключила Плехановия институт. Малко след раждането на щерка си, фамилията се реалокира в град Одинцово, Московска област, където дребната Лена посещава учебно заведение. Тя има по-малък брат Никита, който също е актьор. Лена още от дребна избира своята бъдеща специалност на актриса. Като дете постоянно взе участие в разнообразни театрални учебни постановки. След довеждане докрай на междинното си обучение, постъпва в Университета за театрално и трагично изкуство, където геният й незабавно е видян от нейните преподаватели. През 2001 година, още като студентка, Лена става част от екипа на Московския спектакъл.

След довеждане докрай на университета, Лядова става една от най-търсените млади актриси в Русия. Снима се в киното и малкия екран и взе участие в редица театрални постановки.

През 2005 година актрисата завърта любовен разказ с сътрудника си Александър Яценко. Страстната връзка бързо прераства в брак, който продължава 8 години. Двамата се разделят заради невярност. Слуховете за аферата на актрисата с Владимир Вдовиченков се оказват не без основателни. Двамата се сближават по време на фотосите на кино лентата „ Левиатан ”, а на премиерата му в Кан двамата даже не се пробват да прикрият връзката си. По това време самият Вдовиченков също е женен, само че това не му пречи да държи ръката на Елена, да я целува нежно и да я гали по гърба, до момента в който камерите са ориентирани към тях. Това става мотив 10-годишния брак на Вдовиченков и брачната половинка му Олга Филипова да се разпадне. На 2 април 2015 година излиза наяве, че Владимир и Елена са женени. Известно е, че фамилията обича да почива в Европа. Няколко години поред наемат къща в дребния град Ментон. Лятото прекарват на Лазурния бряг във Франция. Там се любуват на вкусната храна и чистия въздух. Елена обича да плува и прекарва доста време във водата. Двойката към момента няма деца. От първия си брак Владимир има наследник Леонид.

През 2017 година в пресата се появиха клюки, че Лядова е бременна, само че скоро по-късно Лена отхвърли тези спекулации.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР